GRATIS
LIDMAATSCHAP

WAAROM
een gratis lidmaatschap?

Om jou als (interieur-) architect te laten kennismaken met wat een gefundeerd ondernemerschap voor jou kan betekenen, biedt GRONDWERK het gratis lidmaatschap aan.

De kans is immers groot dat jij dag in dag uit heel hard werkt aan projecten voor klanten, maar daarbij je eigen project -je onderneming- uit het oog verliest.

Dat is dan ook de reden waarom de gewenste (financiële) resultaten voorlopig uitblijven en waarom ondernemen aanvoelt als moeilijk en zwaar. Terwijl het net leuk en licht hoort te zijn! En winstgevend! 

Met het gratis lidmaatschap van GRONDWERK kan jij op een laagdrempelige manier je eerste stappen zetten in het ondernemerslandschap.

VOOR WIE
is het gratis lidmaatschap?

Dit gratis lidmaatschap is er voor de (interieur-)architect die vandaag nog de eerste stap wil zetten naar een slim, onderbouwd en duurzaam ondernemerschap.

Het is voor jou indien jij…

 • …een grote passie hebt voor je vak, maar nog niet de gewenste resultaten boekt
 • …met hart en ziel werkt aan de projecten van klanten, maar daarbij vergeet om ook consistent te werken aan de groei van je eigen bedrijf
 • …je afvraagt of er een manier is om door je inkomstenplafond te breken (het antwoord is ‘ja’!)
 • …wil leren hoe je beter en lichter kan ondernemen op vlak van marketing, sales, prijszetting, financiële winst, planning, organisatie,…
 • …ervan houdt om te connectoren met andere enthousiaste (interieur-) architecten

 

Voor jij je aangesproken?
Dan ben jij meer dan welkom om onze online community te vervoegen!

WAT
biedt het gratis lidmaatschap?

Het gratis lidmaatschap biedt jou een eerste kennismaking met de wereld van het creatief ondernemerschap.

De werkwijze van GRONDWERK berust daarbij op 3 pijlers: 

 1. INSPIRATIE
  Je wordt ondergedompeld in een gratis online inspiratietraject. Via mail ontvang je op geregelde tijdstippen waardevolle content die jou op een andere manier naar jezelf en je onderneming laat kijken en je nieuwe inzichten biedt over ondernemen voor interieur-architecten.

 2. EDUCATIE
  Tijdens de gratis online coachingsessies leer je waar het bij creatief ondernemerschap allemaal om draait. Je leert bij over thema’s als mindset, marketing, sales, prijszetting, financiële winst, planning, teamwerking,…

 3. CONNECTIE
  Bovendien maak je deel uit van een online community van ambitieuze architect-ondernemers met wie je steeds kan terugkoppelen over de uitdagingen waar jij voor staat. Community over competition!

Schrijf je nu in voor het GRATIS LIDMAATSCHAP en zet alvast je eerste stappen naar een duurzaam ondernemerschap als architect!